Tesla fixar en "I'm feeling lucky"-funktion

Senaste nytt

Bilnyheter / Senaste nytt 18 Views

Bilens navigation tar dig till en överrasknings-destinationGoogle har sedan årtionden tillbaka haft en så kallad "I'm feeling lucky"-knapp på sin sökmotor och snart kommer även Teslas navigeringssystem förses med en sådan meddelar företagets vd Elon Musk.

Med Googles "I'm feeling lucky"-knapp skickas besökaren direkt vidare till vad Google tror är den bästa sökträffen. Med Teslas variant verkar det som om navigeringen ställs in för att vägleda Tesla-chauffören till en destination dit andra Tesla-ägare i det aktuella området ofta brukar åka.

Förutom "I'm feeling lucky"-funktionen så kommer Tesla även att introducera en "I'm feeling hungry"-funktion som kommer att vägleda chauffören till en lämplig restaurang. Huruvida den här funktionen kommer att ta någon hänsyn till användarens preferenser gällande mat är dock oklart.

Både "I'm feeling lucky"- och "I'm feeling hungry"-funktionerna kommer att aktiveras i samband med att Tesla skickar ut nästa uppdatering av mjukvaran till sina bilar skriver Musk på Twitter.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/tesla-fixar-en-im-feeling-lucky-funktion/399637/

Läs mer om tesla, navigation, elon musk, i'm feeling lucky

Comments