Snart har New Volkswagen premiär

Senaste nytt

Bilnyheter / Senaste nytt 63 Views

Ny logotyp och ny varumärkesdesignVolkswagen vill verkligen att vi ska lägga dieselskandalen bakom oss och blicka framåt. Nu sker en storsatsning på eldrift och för att hänga med i svängarna kommer man snart att lansera New Volkswagen. Där ingår bland annat en ny logga och ny varumärkesdesign. Man säger att det nya visuella språket ska att vara livligare och mer mänskligt än tidigare. Varumärket ska bli yngre, mer digitalt och generellt modernare. En nystart kanske man kan kalla det.

Ralf Brandstätter som är Chief Operating Officer på Volkswagen säger följande:

"På IAA kommer ID.3 och vår nya varumärkesdesign att visa resultatet av vårt arbete. Frankfurtsalongen blir ett avgörande ögonblick i den strategiska omvandlingen av varumärket Volkswagen. Resultatet av vårt arbete kommer att visualiseras i och med ID.3 och den nya varumärkedesignen för Volkswagen personbilar. Vi ser fram emot att presentera New Volkswagen för allmänheten."

Den nya varumärkedesignen har premiär i september och det hela startar med att man täcker av den nya logotypen på företagets huvudkontor i Wolfsburg. Läs mer i pressmeddelandet nedan.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/snart-har-new-volkswagen-premiar/401163/

Läs mer om Volkswagen, New Volkswagen, Frankfurt

Comments