Nya Lexus ES blir din för 417.000 kronor

Senaste nytt

Bilnyheter / Senaste nytt 115 Views

Har Sverigepremiär i januariI april presenterade Lexus den sjunde generationen av modellen ES och för första gången lanseras den i Europa och Sverige. Nu är de svenska priserna klara och det går bra att beställa redan nu om man vill. Bilen kommer hit i januari nästa år och kostar då från 417.000 kronor. För den pengen får man versionen som kallas för ES 300h Comfort.

Under huven sitter en fyra på 2,5 liter som kopplas ihop med en elmotor. Den sammanlagda systemeffekten anges till 218 hästar och bilen ska ha en förbrukning på 0,47 liter per mil med ett utsläpp på 106 gram per kilometer. Drivningen sker till skillnad mot föregående generation på framhjulen.

Nya ES erbjuds med fem stycken olika utrustningsnivåer - Comfort, Executive, Luxury, F Sport och F Sport S. Comfort har bland annat bi-LED-strålkastare, keyless, taklucka, eljusterbara framstolar och eljusterbar ratt som standard. Den har även det aktiva krockskyddsystemet Lexus Safety System+ som innehåller Pre-Crash-system, adaptiv farthållare, filhållningssystem, vägskyltsigenkänning och automatiskt avbländande helljus.

Läs mer om övriga versioner och deras prislappar i pressmeddelandet nedan.

Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/art/387397/nya_lexus_es_blir_din_fr_41700/


Comments