BMW trötta på att "alla" säger att deras bilar var bättre förr

Senaste nytt

Bilnyheter / Senaste nytt 121 Views

Men det är ju sant, eller?Är en ny bil bättre än en gammal? Ja, på många vis. Den är säkrare, mer effektiv, bekvämare och full med prylar du bara "måste" ha nu för tiden. Men betyder alla dessa saker att den är bättre, egentligen? Nya bilar har många fördelar men en del menar att det var bättre förr. Då hade bilarna mer själ, var roligare att köra och bjöd verkligen föraren på en upplevelse så fort man satte sig bakom ratten. Jag håller med, äldre bilar ger mer känsla än nya. BMW kör med sloganen "The Ultimate Driving Machine" och i och med introduceringen av nya 3-serie ville man återigen visa vem som kan bygga den bästa sportsedanen. Journalister verkar dock inte instämma, vilket har fått utvecklingschefen Klaus Fröhlich att ryta till.

"All the Australian, UK and American journalists say ‘ooh the E46 CSL was the last real 3 Series. I do not want to hear that shit anymore."

Upp till bevis för nya 3-serie om den kan leverera körglädje som förr alltså. Vilken är din favorit bland BMW:s modeller genom tiderna? Jag hade gärna haft en E30 M3, men en sån vill väl alla ha?
www.motorauthority.com

Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/art/388488/bmw_trtta_p_att_alla_sger_att_/


Comments